tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ikioma kalenteri ♥

Aah, olen rakastunut! Suunnittelin viime viikolla ikioman kalenterin, joka saapui yllätys yllätys jo tänään. (saapumisajan kestoksi oli nimittäin kaavailtu kahta viikkoa) Ihan alkujaan kiinnostuin koko ideasta Anniinan blogissa, jossa Anniina oli tehnyt itselleen vastaavanlaisen kalenterin. Tykkäsin vielä Facebookissakin Persoonallisesta kalenterista ja viime viikolla kun ne oli julkaisseet jotain uutta niin ponnahti mieleen, että nyt haluan tehdä sen oman kalenterin!

Ja on tämä kyllä niin miun näköinen, etten enää aiempaa Lukiolaisten kalenteriani tarvitse ollenkaan.
Voitte vaan arvata mitä halusin etukanteen...

No kynsiä tietenkin! Valitsin omasta mielestä parhaimmat ja toisistaan suurin piirtein eroavat. Myös nuo pitkät kynnet piti ikuistaa kalenteriin. 
Takakanteen taasen pääsi kuvina kaikki harrastukseni/ asiat joista pidän.

Ehkä tajuatte ilman tekstejäkin, mutta kerrompa silti: Leipominen, kahviloissa käynti, kirjeet, askartelu, valokuvaus ja meikkaaminen/ laittautuminen. Meikkaaminen ei siis todellakaan ole mikään harrastus ja osaan olla ilman meikkiäkin, mutta tykkään siitä. Miulla se menee ihan samaan sarjaan kuin mikä tahansa muu luovuuden harjoitus.
Kuvia myös kalenterin sisällöstä. Parasta oli just se että sai itse valita ja suunnitella kalenteriin ihan kaiken. Suunnittelusivulla myös neuvottiin mitä asioita pystyit kalenteriisi suunnittelemaan. Kansien jälkeen söpöintä oli nuo viikkokohtaiset listat päivämerkintöjen alapuolella. Miulla on nimittäin lompakossa ja työpöydällä ja vaikka missä lappusia asioista joita pitäis muistaa viikon aikana tehdä tai ostaa. Nyt voin laittaa ne kalenteriin  ylös ja tarkistaa vaan aina sen viikon kohdalta, missä eletään, että mitä pitäisi muistaa tehdä. Kätevyys yhdistettynä luovuuteen tepsii minuun!

Nytpä kysyisinkin, että onko täällä muita onnellisia Persoonallisen kalenterin omistajia? Tai oliko joitain, jotka ei olleet koskaan kuulleetkaan tästä? Mitäs tykkäsitte miun kalenterista ja inspaannuitteko itsekin moiseen puuhaan? (:

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

oi, oliskin kiva!

Laura kirjoitti...

ää ihana! en oo ees ikinä kuullu tommoisest, mut ehkä luon joku pv itselleni oman tommoisen:) oliks tol paljo hintaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea tuo kalenteri! :) En ollut koskaan aiemmin kuullut että niitä voi itse suunnitella. :D Pitää joskus harkita ajatusta. Hieno tuli tuosta sinun kalenterista! :)

Lunalii kirjoitti...

Oi, miten hauska! Rupesi itsekin tekemään mieli suunnitella tuollainen :)

I love my mail kirjoitti...

Sasu, :)

Marjut, Joo tuo on kyllä sen arvoinen,että kannattaa jos vaan kalentereille on käyttöä:) noita oli kolmea eri kokoa, mie valitsin isoimman ja se oli 37e.

Ano, Haha jep siitä vaan luomaan omaa kalenteria!

Lunalii, Juu tuo on tosi hauska idea!

Katri kirjoitti...

Voi miten ihana, tahtoo kans! :o Toisaalta tuo 37e on aika suolainen hinta.. :S Ehkä vois ihan tavis kalenterin kannen tuunailla.. ;D

I love my mail kirjoitti...

Käpsytin, nii no se on vähän et miten kenenki kukkarolle sopii mutta itsestä ihan ok sinänsä. en nyt kyllä mitään jokavuotista perinnettä tästä tee ;D mutta ihan keposesti sitä itsekin voi tuunailla jonkun kalenterin :)