perjantai 5. huhtikuuta 2013

Toisesta intohimostani....

Oon ajatellut kertoa teille toisestakin harrastuksestani kynsien laiton ohella. Ajan myötä miun sekablogista on kehkeytynyt kynsiblogi, mutta miksi en esittelisi myös toista koristeluun liittyvää harrastustani?

Oon nyt reilu kymmenen vuotta harrastanut kirjeenvaihtoa aktiivisesti. Omistan n. 6-7 kirjeystävää, jotka tunnen nykyisin myös "oikeassa elämässä". Kirjoitteluun kuuluu vahvana osana askartelu, sillä koristelen kirjeet kuorista papereita myöten melkein kokonaan itse. Näin oon alkanut tehdä nyt parin vuoden ajan. Siinä missä kynsien koristelu rentouttaa mielen ja saa luovuuteni valloilleen, myös askartelu on tosi rentouttavaa ja ihanaa kun saa suunnitella kaiken itse. 

Joka kuukausi on ostettava lisää askartelutarpeita (liimaa, teippiä, 3D-kuvioita tai -tyynyjä, koristekuvioita, koristepapereita, kortteja, kuoria, tarroja tms.)

Kuukaudessa kirjoitan keskimäärin 4-5 kirjettä ja kortteja tulee väkerrettyä myös. Joskus ihan ilman syytäkin teen kortteja joko laatikkoon talteen tai annan ystävälle. 

Syy, miksi haluisin täällä blogin puolella jakaa teidän kanssa miun askarteluharrastusta on se, että haluisin kuvaamani kirjekuoret ja muut jutut esille jonnekin, mistä voin niitä kätevästi itsekin selata. Tein Pinterest- tunnukset vähän aikaa sitten, mutta poistin ne tänään, sillä Pinterest ei ollut apu miun tarpeisiin. Voisin luoda blogiin oman sivun askartelujutuille, joita päivittelen aina silloin tällöin. kynsijutuille säilyy tietysti tämä Etusivu, mutta nimen varmaan muutan, jotta näitten eri juttujen löytyminen on helpompaa. En nyt aio tämän enempää teiltä edes kysyä, että kiinnostaako teitä lukea ja nähdä miun kirje- ja askartelujuttuja, vaan teen tän ensisijaisesti itseäni varten. Tietysti ois kiva päästä myös postailemaan kirjeaiheisia juttuja ja näyttää uusia ostoksia. Kuitenkin kirjeharrastus on ollut miun elämässä paaaljon pidempään kuin kynnet, niin vähän kunniaa sillekin. ;)

Nyt kun muutenkin kynnet on tehokuurilla enkä niitä jouda lakkailemaan, tulisi teille postattavaa sitten tältä toiseltakin puolelta. Ois myös kiva tietää onko lukijoissa sellaisia, jotka itsekin askartelee tai kirjoittelee ja vaikka niiden kautta alkaa itse lukea askarteluun liittyviä blogeja.

Edit: Eikö noille Sivuille saa tehtyä postauksia? Eli täytyy hieman muuttaa suunnitelmia. Tää Etusivu eli Kynsiblogi- sivu on ainoa, mihin saan tehtyä jatkuvasti postauksia ja muille Sivuille vain yhden. Päätin sitten, että teen tänne ihan normaalisti kynsijutut, mutta myös askarteluun liittyvät ja tuonne Askartelusivulle kokoan kaikki postaamani kuoret kuvina. Monimutkaista, mutta ei tästä muuten tule mitään... 

4 kommenttia:

Tike kirjoitti...

Sun blogi joten teet mitä tahdot ja mielekkääksi koet. Mua ei haittaisi vaikka vilahtelisi etusivullakin. Itsekin tykkään askartelusta kynsien lisäksi. :)

I love my mail kirjoitti...

Tike,
hyvä juttu ja näin miun on pakkokin tehdä sillä muille sivuille ei ilmeisesti pysty luomaan kuin yhden postauksen. Kiva että löytyy muitakin tän harrastuksen parista :)

Katri kirjoitti...

Hei, mäkin oon harrastanut kirjeenvaihtoa jo mooonta vuotta! Ja itse teen myöskin useimmiten kuoret ja paperit itse, sellainen kirje on paaaljon ihanampi saada kuin valmis paperi jonka tekemiseen ei oo nähty ollenkaan vaivaa! Lehtileikkeet, tarrat, kiiltokuvat, you name it. :)
Nykyään kirjeenvaihto on tosin jäänyt vähän vähemmälle tämän kynsi-innostuksen vuoksi mutta kyllä satunnaisesti vielä kirjoittelen. ^^

I love my mail kirjoitti...

Käpsytin,
Heeei vähän kiva kuulla että muutkin kirjoittelee kun se ei oo enää niin yleistä ja varsinki tuo koristelupuoli yhistettynä siihen :)) nyt siis postailemaan aiheesta enemmän! (=