sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Yllätyspaketti

Tykkään ihan hirveästi näpertää kaikkien kirjejuttujen parissa ja aina jos on vaan mahollisuus lähettää jotain postin kautta niin varmaan teen sen. Nyt torstaina miun kaukana asuvalla veljellä oli synttärit ja olin askarrellut jo jonkun aikaa sen synttäri-idean parissa. Kun se ei sitten tullutkaan vielä käymään, niin tein sille tietysti söpön postipaketin.

Oon ostanut talteen Postista noita kuplamuovikuoria just-näitä-tapauksia varten. Tietysti mukaan meni myös kaikkia kivoja karkki- ja suklaaherkkuja ja itsetehty kortti. Miusta itestä on ainakin ihan tosi kiva saada postissa karkkia tietämättäni! Ylipäätäänsä oon aina ihan innoissani jos joku saapunut kirje on pullea!

On se kamalaa kun oma nimikin täytyy sumentaa lapusta :D
Nuo kaikki karkit tuos kuvassa ei siis kuitenkaan mahtunut tuollaiseen A5-kokoiseen kuoreen. Postin sivuilta tsekkailin hintalaskurin avulla kuinka monta postimerkkiä miun pitäis laittaa. Vaa'alla punnitsin paketin sisältöineen päivineen ja 220g maksoi 1,60e = 2kpl 1. luokan postimerkkejä.

"Miehinen" kortti. Tummansinistä, mustaa ja vähän vaaleanpunaista sen merkiksi että nainen on ollut asialla askaroimassa. Numerot leikkelin Tiimarista ostetulla glitter-paperilla.
Tuommosia söpöjä 3D-tarroja löysin viel Tiimarista n. 2,50e hintaan. Rakastan kolmiulotteisia kuvioita/tarroja!

Veljen varsinainen lahja oli siis itsetehdyt magneetit, joista en valitettavasti ehtinyt ottaa kuvia! Mutta tein ne näin: Tulostin kaverin väritulostimella kuvia vuosien takaa. Kuva, jossa veljeni on kihlattunsa kanssa jouluna, kuva heidän koirastaan ja kuva kotikaupungistamme. Liimasin yhden kuvan sydämenmuotoiselle puiselle koristeelle (Tiimari) ja muut kovalle pahville. (Pahvin ruman puolen liimasin valkoisella paperilla piiloon) Magneetit revin irti "Shopping list"- lehtiöistä, joiden takana oli siis sellaiset litteät magneetit. Kätevää, eikö? Koko prosessia varten olin aiemmin ostanut Yleisliimaa (varmaan yhtä hyvää kuin Erikeepper mutta paaaljon halvempaa).

Huh, olipas pitkä selitys! Toivottavasti jaksoitte lukea postauksen läpi ja toivottavasti haluaisitte nähdä tällaisia postauksia jatkossakin, koska niitä on tulossa! (;

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oi miten ihanan näköinen paketti! :3 Voi ku iteki sais joskus tollasen! :3 Ja ehdottomasti lisää näitä postauksia! :)

I love my mail kirjoitti...

Vooi kiitos Käpsytin ihanasta kommentista! :)

Vanquish kirjoitti...

Mä tykkäisin kans välillä nähdä askartelupostauksia :) En silti niin paljoa, että alkaisin erikseen jotain skräppäysblogia lukemaan, että kirjoittele vaan näitäkin ;)

Nätti paketti ja ihana kortti, onnistuu olemaan miehinen vaaleanpunaisella ja glitterilläkin :D

I love my mail kirjoitti...

Kiitos hyvästä palautteesta Vanquish!

E-S kirjoitti...

Nyt vasta huomasin tämän postauksen, mutta onpas toden totta ihana paketti - mä tykkäisin kovasti saada tuollaisia! :)

I love my mail kirjoitti...

Kiitos E-S! Paketit on kivoja :) varsinkin yllättävät!