maanantai 6. toukokuuta 2013

Askartelupäivitys

Tuntuu, että viime askartelupostauksesta on tosi pitkä aika (ja viime postauksesta ylipäätään :D), joten nyt olis aika päivittää taas tätä puolta. Oon kyllä räpsinyt kuvia aina kun saan jonkun kirjekuoren valmiiksi tai muuta, mutta jonnekin tietokoneen arkistoihin ne jää vaan pyörimään... :/

Tuntuu kans, että oon viime aikoina panostanut ihan liikaa kirjekuorien koristeluun, koska se itse kirjeosiohan on sata kertaa tärkeämpi! Joskus käytän hirveesti aikaa koristeluun ja sommitteluun, enkä oo siltikään tyytyväinen lopputulokseen. Mitä väliä? :D Voisin opetella ottamaan rennommin tän asian kanssa. Mutta nyt lisään koneelle vielä pokkarilla otetut askartelukuvat (se on aina miun työpöydällä, joten sillä tulee otettua enemmän näitä kirjekuvia) ja päästän teidät katselemaan niitä

Tämä eka kuori on siis jo ainakin kuukauden takainen, ellei vanhempikin. Mutta uusi teille. 
Kaverikuvia oli tosi ihana liimailla kuoreen kiinni. Yhteisiä, hyviä muistoja tulvii mieleen. Kesti jonkin aikaa ennen kuin sain valmiiksi itseäni miellyttävän sommittelun kuoren etuosaan.

 Mukaan laitoin kans kirjoittamiani runoja, nekin koristellusti!

Sitten vähän uudempia. Nämä söpöt yksilöt valmistuivat viikonloppuna ja meni postiin tänään.
Miusta on kans kiva että postimerkki mätsää kuoreen, jos vaan mahdollista! Tässä kuoressa se ainakin onnistui tosi hyvin. Aika ystävänpäivämäinen kuori, vai mitä? :)

Nalle Puh- aiheiset kuvat hyödynsin vuoden 2000-2001 päivyristäni, joka jouti jo ihan hyvin roskikseen. Tähän olin kans tyytyväinen, sopivan sekava ja silti joteki simppeli. Postimerkki sopii kans teemaan, koska se on kesäinen.

En oo kyllä yhtään muistanut ottaa kuvia askarteluostoksistani, mutta yritän jatkossa muistaa. Viimeistään ensi viikolla menen täydentämään taas varastoni. ;)

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Mikä/mitkä oli teidän lempikirjekuoret? :)

Nyt ryhdyn päivittämään vielä Askartelu- sivua sekä blogia ylipäätäänsä. Tänään pitäisi jaksaa vielä siivota vähän ja miettiä huomisen juhla-asua... :) 

2 kommenttia:

Vilja kirjoitti...

On varmaan ihana tunne kun löytää postilaatikosta noin kauniin kirjeen c:

I love my mail kirjoitti...

voi kiitos Vilja kauniista kommentista :)