keskiviikko 22. toukokuuta 2013

My decoration stuff

Siivosin huonettani + askartelu- ja kirjelokeroitani, ja päätin tehdä teille postauksen miun askartelutarvikkeista. Koetan käyttää vähemmän sanaa "askartelujutut" , alkaa ärsyttää itteeni ku toistan sitä koko aika. :D

Pikkukrääsää
Näitä on ihana ostaa aina. Kuten aiemmassa postauksessa jo sanoin, tykkään erityisesti noista rueseista ja ylipäätään kolmiulotteisista kuvioista. Tiimarista ja Suomalaisesta kirjakaupasta tulee eniten ostettua näitä, myös Kätevästä kädestä, joka onkin ihan oikea askarteluliike, toisin kuin edellä mainitut.

3D- tarratyynyt kiinnitetään kuvoiden taakse, jotta saadaan kuvioista kolmiulotteisia. Näitä menee paljon ja jatkuvasti. Onneks eivät oo kalliita. Reilu euron Suomalaisessa kirjakaupassa. Oikealla olevia puisia pöllökoristeita en oo vielä kertaakaan käyttänyt kun en tiedä missä käyttäisin niitä. Söpöjä ne ovat kyllä!

Nauhat
 En oo vielä näitä nauhoja käyttänyt, mutta juurikin noita mustia mallailin yo-kortteihin, vaan en saanut sopimaan. :/

Liimat
Yleisliimaa ostin magneettien tekoa varten, jotka vaatii vähän kestävempää liimaa kuin tavallinen paperiliima. Yleisliima sopii juurikin puun, kartongin tms. liimaamiseen, mikäli haluaa kestävempää tulosta. Paperiliimaa menee 2 klp/kk melkeinpä, niin ahkeraa sen käyttö on.

Paperileikkeitä

Paperileikkeitä liimailen lähinnä kirjeisiin, alempana olevia kuvia taasen ystävien iloksi kortteihin ja kirjekuoriin.

Lahjapussukat
 Lahjat ja yllärit on kiva laittaa näyttävään tai söpöön pussukkaan. 

Kuviolliset paperit


Kuviopapereita käytän kaikkeen; kirjeisiin (kuoriin), kortteihin, 3D-koristeiden tekoon... jne. tarvetta on koko ajan täydentää varastoja (:

Pienet lehtiöt
Runoihin, osoitelappuset kuoriin... tarvetta löytyy :) Kuvassa eivät ees näy ihan kaikki,  mutta onhan noita aika paljon.

Piakkoin jos sen ikean lipaston saisi niin helpottaisi huomattavasti näiden kaikkien säilyttämistä. Plus kynsilakat- ja koristeet saisi kans sinne. No se onkin kesän seuraava projekti :) Onneks tuo Ikeakin on nyt tuossa Kuopiossa.

Tässä postauksessa esiintyneet tarvikkeet ovat sellaisia mitä eniten tulee käytettyä, ihan kaikkea pientä en jaksanut alkaa kuvata. Mutta peruspiirteittäin tämmöisiä tarvikkeita.
Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Inspaannuitteko? :)

Kaksipäiväiset pääsykokeet ovat nyt ohi! Kivaa oli, ja innolla odotan tuloksia. Pieniä probleemia siinä kyllä esiintyi, mutta niistä en jaksa täällä blogin puolella puhua. Eilen sain kans aika hirvittävän krampin alaselkään, päätin silti uhata vähän terveyttäni ja tulla kirjottamaan tän postauksen loppuun. Selässä kuumottava tunne koko ajan ja etenkin alastaivutukset melkein mahdottomia! :S Huomenna kuitenkin Lahteen koko päiväksi pienen työporukan kanssa ja siitä ehkäpä junalla Helsinkiin viikonlopuksi. Tämän sanon siksi, että miusta ei välttämättä kuulu täällä blogin puolella taaskaan muutamaan päivään. Ihan btw, kynsillä majailee nyt ColorClubin Cloud Nine, joka on tietysti ihan ehdoton tällaisella aurinkoisella säällä. Jos sinne Helsinkiin painelen, niin tämä pullo lähtee mukaan, jotta voin laittaa uusiksi siellä. 

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihania noi pöllöt:)! Outoo ku en ees tienny et siullon oikeesti NÄIN PALJON kaikkii koristelujuttui:D

I love my mail kirjoitti...

Hah joo noita on kyllä kertynyt tosi paljon ja niin runsaassa käytössä on etten vois kuvitella että niitä ois vähemmän. :) tuolla kaapissa kun piilossa ovat niin ei kukaan huomaa..

Lunalii kirjoitti...

Pöllöt pöllöt pöllööööt! Vähän paljon kaikkia ihanan näköisiä juttuja! Jos itsellä olis tuollasia niin yrittäisin ainakin jotain väkerrellä :) Harmi kun koen että mulla on aika huono mielikuvitus :D Tarvis olla valmiit mallit vissiin :D

I love my mail kirjoitti...

Lunalii, nuo pöllöt oli sellasessa askartelu puuhapaketissa jossa oli kaikkea muutakin pientä :) noo eikös se tässäkin oo vähän niin että tekemällä oppii ja kaikilla on se oma tyylins? paljon oon iteki oppinu ja saanu inspiraatioo kavereitten askartelemista jutuista ja netistä.