keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Askastelupläjäys

Näperrän tässä samalla ranskalaista manikyyriä, kun päivitän teille askarteluostoksiani. Kuoriakin täytyisi muistaa päivittää tänne. :) Onneksi ette hätkyile miun postaustahdista, vaan saapi postailla sillon kun kerkee ja jaksaa. 

Kaikki ostokset ovat siis Kätevästä kädestä, joka on Joensuun Kirkkokadulla sijaitseva askarteluliike. Ennen kävin siellä aina tarraostoksilla, pikku hiljaa siirryin katselemaan myös koristepapereita ja kirjekuoria, mutta nyt oon laajentanut etsintääni vielä enemmän. Eiköhän tässä ole tämän kesän askartelutarvikkeen! Hukun näihin pian ;D.

Kuviosakset

 Oon pitkään miettinyt näitten ostoa, ja vihdoinkin vaivauduin ostamaan ne! Niin helpolla tavalla saa korteista kauniimman näköisiä.

Vaal.pun. kirjekuoria

Muffinsi-tarroja

Muffinseja muffinsifanille! Aivan tajuttoman söpöjä :).
Kysyin myyjältä, että onko heillä isompia 3D-tyynyjä kuin noita 1,5mm, mutta ei heillä ollut. Tällainen paksumpi kaksipuolinen teippi heiltä kuitenkin löytyi ja sehän korvaa mainiosti nuo isommat 3D-tyynyt. Saa vielä itse päättää koonkin.

Koristetarroja (en tiedä oikeaa nimeä...)

Kootut askartelupussit (löytyy mm. pieniä paloja kuvipaperia, tarroja jne.)

Kuviopaperi- setti

Kukkakuvioita (esim. 3D-tarrojen kanssa)


Tykkäättekö askarteluostos-pläjäys-postauksista? :D En varmaan kesän aikana osta enää askartelutarvikkeita (hope so not...) joten tässä varmaan on nyt ihan tarpeeksi teillekin :) Kesän aikana haluun painottaa kynsiin enemmän, mutta juuri noita koristeltuja kuoria tulee blogissa esiintymään.

1 kommentti:

Vilja kirjoitti...

Oi kun ihania ostoksia! Rupes itekkin tekeen mieli ostoksille c: