torstai 20. kesäkuuta 2013

Envelope- update

Juhannus on aivan alkamaisillaan ja oon siitä varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni innoissani :D Etenkin odotan huomista saunalautta seikkailua joella - aitiopaikoilta kokon seuraamista. Lisäksi itselle merkkaa tosi paljon se, että läheiset ihmiset on lähellä ja saa niitten kanssa puuhailla kaikkea, mm. krokettia tai lautapelejä tai muuten vaan oleilua. 

Tänään ajattelin tulla päivittämään teille kirjekuoria, joita oon koristellut. Löysinpä pokkarin liitäntäpiuhankin, oon sitä jos jonkin aikaa etsinyt vaikka kuinka. 


Ainoa huonoksi puoleksi näyttäytyvä juttu tässä kuorien askartelussa on se, että kun innostun yhdestä tavasta koristella, niin teen sillä seuraavat viisi kuorta. Ei nyt ihan niinkään, mutta oon huomannut, että ostettuani parit uudet kivat jutut, niin niitä tulee käytettyä heti kyllästymiseen saakka ja unohdan vanhemmat tarvikkeet kokonaan. Haluaisin yhdistellä enemmän sekä uusia että vanhoja tarvikkeita, mutta tuntuu että niin kauan kuin kaikki askartelutarvikkeeni ovat samassa läjässä (vanhimmat jutut tietysti alimmaisena) ei tämä tule muuttumaan. Unelmoin siis edelleen siitä Ikean lipastosta, jonne saisi järkevästi esille kaikki kuviopaperit, sekä uudet kuin vanhatkin, jotta muistaisin taas yhdistellä niitä....

Hih, noita kuplamuovikuoria on niin ihana ostaa aina muutama kappale varastoon ja koristella ne itse. Kuten huomaatte, yksi on jo päässyt käyttöön, siihen tuli kirjeystäväni valmistujaislahja ja itse kirje. Näillä on niin hauska yllättää ystäviä ihan ilman syytäkin! Sehän onkin yllättämisen perusidea.

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Vitsi miten ihanan näköstä! <3 Miten oot koristellu noi kuplamuovikuoret tollasiksi?? IHANAT. <3

I love my mail kirjoitti...

Kiitos !! Ostin Tiimarista sellaisen 5kpl:n paketin jossa oli noita ohuita lahjapapereita. Niistä sitten keksin päällystää nuo kuplamuovit :)