lauantai 10. elokuuta 2013

Huurjan paljon uutta asiaa

Täällä taas - edelleen läppärin parissa työskennellen. On monesti ollut blogin päivitys mielessä, mutta se ei hirveästi hotsita tällä koneella saatika kuvata juttuja kun on vaan pilvistä ! Mutta teen sen kuitenkin, sillä pian minuu ei nähä täällä ainakaan viikkoon. Kohta kerron miksi....

Kamalasti on teille infottavaa. Sain kuvattua uudet lakat, joita on kesän mittaan tullut ostettua.
Rimmelin uudistunut Top Coat, 3 Kissin koristelulakkaa, Isadoran Smashy Cerise, 3 Laylan Ceramic Effect lakkaa (synttärilahja vanhemmilta) , 3 MyBeautyn laattaa, jotka ostin kaverilta parilla eurolla. Kokeilin yhtä kuviota kerran ja tuntuu että tuo uurre ei oo noissa niin syvä kuin konadeissa, ei tullut ihan parasta jälkeä.
Joku päivä sitten tein askarteluinventaariota ja järjestelin kaikki koristepaperit sunmuut tuohon harrastukseen liittyvät jutut. Roskikseenkin lenti muutamat paperit, joihin en ollut tykästynyt yhtään. Siitäkin huolimatta, että etenkin noita kamppeita on kerääntynyt kaappiin jo riittämiin asti, oon mennyt ostelemaan yhä lisää ja lisää. Itseään on helppo huijata sanomalla, että liima on loppu ja sit tulee kotiin mukanaan liima ja.....
paljon muuta tavaraa. Etenkin noihin koristenauhoihin ja vastaaviin oon hurahtanut nyt kesän mittaan ihan liikaa. Tarviin sitä paitsi kohta uusia kirjeystäviä, sillä monet on lopettanu kirjottamisen ja yks ystävä muuttaa pian Joensuuhun, niin ei voida enää kirjoitella, koska asutaan sit samalla paikkakunnalla! :D
Oon jaksanut pitää tuota öljykuuria yllättävänkin hyvin ja ollut lakoitta melkein viikon. (wuhuu?) toissapäivänä tein nämä lakkaukset. Jotain helppoa ja nopeaa konadeilla.

Mutta nyt ois eräs hyvinkin kutkuttava asia kerrottavana. Koska kynteni on nyt näin lyhyet ja niiden kasvamiseen menee miulla se kuukaus että ne on hyvässä mitassa, niin päädyin ostamaan ystäväni siskolta geelikynsisetin! Siis minä, joka olen aina ollut henkeen ja vereen luonnonkynsien kannattaja ja vastustanut tekokynsiä. Oon pitkin viikkoa lueskellut eri kynsiblogeista ja youtubesta tutoriaaleja geelikynsien tekoon, sekä lukenut tuon pakkauksen omatkin ohjeet. Se, mikä tekee näitten kynsien teosta vieläkin jänskempää juuri nyt, on se että lähden Rodokselle ensi viikon keskiviikkoja ja mikä sen ihanampaa kuin omistaa pitkät koristellut lomakynnet?! 
Tästä setistä maksoin vaivaiset 15e (setin omistaja oli ostanut tän stokkalta puoleen hintaan joskus pari vuotta sitten) ja ostin uuden liiman sokkarilta.
Olin tänään ystäväni kanssa kahvilla ja sain vihdoin sielunkumppanin, jonka kanssa puhua geelikynsistä, tuosta poikaystävästä kun ei hirveästi irtoa tukea tähän asiaan. Mietittiin jopa näitten tarvikkeiden tilaamista netitä puokkiin ja esim. uudenn uuninkin vois ostaa netistä kauppojen hintoja halvemmalla ja käyttää sitä vuorotellen. Ja sitten kunhan nyt opin tekemään näitä kynsiä ylipäätään, niin teen tälle ystävällenikin geelikynnet.

Että tällaisia uutisia miulla tällä kertaa! Keskiviikkona aloitin koulunkäynnin taas, av-opinnoissa aherran siis. Tänään olin kuvaamassa 10.30-12.00 veljen berniä sekä siskoni shelttiä Joensuun raviradalla järjestettävässä näyttelyssä. 

Tänään olisi tarkoitus vielä alkaa tehdä noita geelikynsiä, vaikka aikaa niihin täytyykin varata hurjasti. Hieman jännittää noiden tekeminen, että kuinka ne onnistuvat...Mutta tuun ne varmasti teille postaamaan vielä ennen tiistaita, jotta tekin näätte suhtkoht uunituoreet kynnet!

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ooo! Mäki oon aina vannonut luonnonkynsien nimeen mutta koska nää penteleet katkeilee kokoajan milloin mihinkiin niin vähän on kyllä alkanut hotsittamaan noi geelikynnet... hmm, pelottaa vaan että se on supervaikeaa! :S Mutta innolla ootan sun kynsiä nähtäväksi! :)

I love my mail kirjoitti...

Kivaa että muillakin samanlaisia tuntemuksia! Joo ainakin tuota ohjekirjaa lukiessa tulee sellanen olo että hui miten vaikeaa ja niin monta eri vaihetta ja missä täytyy olla tarkkana. mutta tänään vasta aloitankin tekemään noita, eilen meni sitten niin myöhäiseksi että parempi näin valosan aikaan. toivotaan että onnistuvat! :)